Sanirani i prošireni mostovi u Svetom Križu, Zajezdi i Prepuštovcu

Tvrtka SVRTAN j. d.o.o. izvršila je sanaciju i proširenje na dva mosta u naseljima Sveti Križ i Zajezda te postavila zaštitnu ogradu na mostu u naselju Prepuštovec.

U naselju Sveti Križ (zaseok Hruškari) izvršen je u svrhu izgradnje nosivih stupova (pored postojećeg mosta) iskop materijala te je postojeći most bušen radi postave „ankera“. Za proširenje je ugrađeno 6 m3 betona, postavljena je zaštitna ograda te je nakon izvođenja radova uređen i očišćen okoliš. Ukupna vrijednost proširenja i sanacije mosta iznosi 29.270,00 kuna bez PDV-a.

U naselju Zajezda (Čivragi-Deriši-Vrbani) izvedeni su pripremni zemljani radovi te radovi na proširenju mosta. U most je ugrađeno 10,5 m3 betona, postavljena je zaštitna ograda i uređen okoliš. Trošak navedenih radova iznosi 37.697,40 kuna bez PDV-a.

U naselju Prepuštovec (zaseok Horvatići) izvedeni su radovi na pripremi, nabavi i postavljanju zaštitne ograde čiji trošak iznosi 34.550,00 kuna bez PDV-a.

„Sanacija, proširenja i postavljanje zaštitne ograde prijeko je potrebno iz razloga što je pitanje sigurnosti za naše mještane na prvom mjestu.“, rekao je načelnik Radovan Hercigonja. 

       

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.