Održana godišnja skupština nogometnog kluba „Milengrad 2005“

U subotu 18. veljače u prostorijama Vatrogasnog doma u Budinščini održana je godišnja skupština nogometnog kluba „Milengrad 2005“. Skupštini koja je započela u 18.30 sati, prisustvovali su članovi kluba, klupski djelatnici te prijatelji i podupiratelji kluba.

Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Damir Kereša koji je izvijestio o aktivnostima kluba kroz prošlu te planovima za ovu godinu, a na Kerešu se nadovezao tajnik Nikola Fulir te je iznio brojčane i druge podatke vezane za trenutno stanje u klubu, poglavito što se tiče broja igrača i dr.

Milengrad trenutno ima tri selekcije – seniore, juniore i pionire – a vrijedi naglasiti da su juniori trenutno drugoplasirani u ligi te su pobjedom protiv zabočke Mladosti izborili polufinale juniorskog kupa.

O klupskim financijama izvijestio je blagajnik Josip Gazdek iz čega se saznalo da je bilanca u plusu te da se novac uz pokoju manju kapitalnu investiciju (sanitarni čvor) utrošio u tekuće poslovanje kluba. Ove godine planira se uređenje skladišta te nabava inventara, kupnja mreža za golove i sl.

Po završetku radnog dijela prisutnima su se obratili načelnik Općine Budinčina Radovan Hercigonja, najvjerniji navijač Mario Žabčić – Leopard, trener Denis Sambolić i župnik Andrija Jambreuš te su zaslužnim pojedincima podijeljene zahvalnice.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.