U Budinščini održano županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika

U osnovnoj školi Vladimir Nazor Budinščina održano je 13.3.2019.godine s početkom u 10:00 sati županijsko natjecanje iz hrvatskoga jezika za osnovne škole Krapinsko-zagorske županije. Na natjecanju je sudjelovalo 10 učenika sedmih i 19 učenika osmih razreda iz 11 škola Krapinsko-zagorske županije. Nakon uvida u testove i procjene rezultata, Županijsko povjerenstvo pod predsjedanjem Gordane Kučinić, učiteljice hrvatskoga jezika iz OŠ A.Cesarca Krapina objavilo je sljedeće rezultate:

1. U kategoriji sedmih razreda prvo mjesto osvojila je Ivona Herout iz OŠ Lj.Gaja Krapina pod mentorstvom učiteljice Andreje Klasić. Drugo mjesto osvojila je Monika Stažnik iz OŠ A.Kovačića Zlatar pod mentorstvom učiteljice Nikoline Cvrtila i treće mjesto osvojila je Leona Šoštarko iz OŠ Krapinske Toplice pod mentorstvom učiteljice Mire Korbar.

2. U kategoriji osmih razreda prvo mjesto osvojila je Nika Rihtarić iz OŠ A.Kovačića Zlatar pod mentorstvom učiteljice Nikoline Cvrtila koja je mentor i drugoplasiranoj Pauli Sviben također iz OŠ A.Kovačića Zlatar. Treće mjesto dijeli pet učenica: Dina Janđel iz OŠ Bedekovčina pod mentorstvom Vesne Košutić, Gabriela Špiček i Kristina Čajko iz OŠ Oroslavje pod mentorstvom Vesnice Kantoci, Ena Strabić iz OŠ A.Mihanovića Petrovsko pod mentorstvom Brankice Matijašec i Petra Šimunić iz OŠ Zlatar Bistrica pod mentorstvom Marije Hudi Hitrec.

Natjecanje je završeno podjelom pohvalnica, priznanja i zahvalnica svim sudionicima. Učenici koji su osvojili jedno od prva tri mjesta i njihovi mentori nagrađeni su vrijednim knjigama.

Čestitamo nagrađenim učenicima i njihovim mentoricama!

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.