Podjela darova djeci povodom blagdana svetog Nikole

Povodom blagdana sv. Nikole održat će se podjela prigodnih darova za svu djecu s područja Općine Budinščina, starosti do 15 godina. Darove je nabavila Općina Budinščina i to za djecu polaznike Osnovne škole Vladimir Nazor Budinščina, djecu polaznike dječjeg vrtića u Budinščini, djecu u Centru za odgoj i obrazovanje Zajezda, djecu iz naselja Pece koji polaze Osnovnu školu u Podrutama (darove će primiti u školi Budinščina) te ostalu djecu s područja Općine Budinščina koji nisu korisnici dječjeg vrtića, a polaznici su vrtića ili Osnovne škole Konjščina (naselje Pomperovec, Prepuštovec i Marigutić).

Podjela darova uz prigodni program bit će 05. prosinca 2019. godine u 10,00 sati u Centru za odgoj i obrazovanje Zajezda, dok će se isti dan u 11,15 sati darovi podijeliti djeci u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Budinščina.

“Ovo nije prva godina da smo obradovali svoje najmlađe mještane, ovo je tradicionalno i želja nam je da svake godine raste broj darivanih. Ove godine Općina Budinščina je osigurala 16.000,00 kuna za nabavu darova i time djeci uljepšala ovaj blagdan”, istaknuo je načelnik Radovan Hercigonja.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.