Čestitka za Dan Općine

Drage mještanke i mještani Općine Budinščina,

Suočeni sa ovom specifičnom situacijom pandemije nažalost ne možemo se okupiti da prigodno obilježimo i proslavimo Dan Općine Budinščina i blagdan Svetog Josipa Radnika te Vam ovim putem svima šaljem iskrene čestitke.

Unatoč situaciji ponosan sam što smo uspjeli realizirati investicije kao što je asfaltiranje cesta i prometnih površina, uređenje parkiralište kod groblja Sveti Križ, uređenje prilaza višestambenoj zgradi u Budinščini 13b, izvršeni su radovi na rekonstrukciji javne rasvjete, redovito je održavana postojeća komunalna infrastruktura, vodila se briga o mještanima i njihovim potrebama, briga o vatrogascima i ostalim udrugama. U toj priči su i dva EU projekta a to je novi dječji vrtić i jaslice, te potpisan Ugovor sa izvođačem radova na izgradnji Gerontološkog centra Zajezda, čije investicije premašuju iznos od 20 milijuna kuna.

Osobnog sam uvjerenja da smo dosadašnjim radom pokazali i dokazali kako smo vrijedni povjerenja naših građana i želim poručiti da s vjerom u našeg zaštitnika sv. Josipa Radnika, te međusobnim razumijevanjem, zajedništvom i upornim radom možemo učiniti Općinu Budinščina mjestom ugodnog življenja i zadovoljnih ljudi. Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji naših projekata i aktivnosti, stavili smo projekte ispred politike, stoga rezultati zasigurno neće izostati, zato idemo zajedničkim snagama, znanjem i novim projektima dalje za bolji i ugodniji život svih naših mještana.

U nadi što skorijeg izlaska iz pandemije- COVID-19, svim žiteljima Općine Budinščina još jednom čestitam Dan Općine i želim svako dobro, pazite i čuvajte sebe i druge.

Vaš načelnik Radovan Hercigonja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.