Obavijest mještanima MO Grtovec

Ovim putem obavještavamo mještane da od utorka 15.06.2021.g. kreće rekonstrukcija cestovnog propusta (mosta) na nerazvrstanoj cesti G-4 (Ž2130 – Igralište – Matici – Frtalji). Radovi će se odvijati na način da se rekonstrukcija postojećeg propusta izvodi djelomično, te će se promet odvijati preostalim dijelom propusta. Ukoliko će doći do radova koji neće dozvoljavati promet jednim dijelom propusta, molimo mještane na strpljenje, te da koriste makadam koji povezuje ŽC2130 i NC G-5 uz kućni broj Grtovec 91.

Radovi se izvode na način da se postojeći propust ruši i na isto mjesto postavlja se novi propust od betonskih cijevi promjera 1000mm. Također novi propust biti će dulji za 1 metar, a sa uzvodne i nizvodne strane izradit će se betonska krila propusta na koja će se montirati metalna ograda, dok će se obale potoka dodatno stabilizirati njihovim okamenjivanjem.

U suradnji sa Hrvatskim vodama izvršit će se čišćenje i regulacija potoka u ukupnoj duljini od cca. 250 m, kako bi se dobilo na boljoj protočnosti, većoj preglednosti prometa, te uređenju okoliša oko igrališta.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.