Sretnu i uspješnu školsku godinu učenicima je poželio načelnik Radovan Hercigonja

Početak nove školske godine svečano je obilježen u OŠ Vladimir Nazor Budinščina. Učenike prvog razreda, njih 23, dočekala je ravnateljica škole Renata Kreber-Mikšaj koja je svima zaželjela sreću i uspjeh u novoj školskoj godini. Potom su kratkim glazbeno-recitatorskim programom đacima prvacima zaželjeli dobrodošlicu i stariji učenici.

Učenike su dočekali i novi udžbenici koje je financiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te radne bilježnice koje je osigurala Krapinsko-zagorska županija i Općine Budinščina i Hrašćina.

Učenici 1. razreda upoznali su svoju razrednicu Suzanu Ramić koja ih je odvela do njihove učionice u kojoj će boraviti i gdje su im uručeni slatki paketi koje je osigurala Općina Budinščina.

Sretnu i uspješnu školsku godinu učenicima je poželio načelnik Radovan Hercigonja:

Dragi učenici, želim Vam sretan početak nove školske godine uz mnogo uspjeha, znanja i novih spoznaja. Vjerujem da ćete pokazati upornost i marljivost u ovom novom životnom putovanju te uz pomoć roditelja i učitelja ostvariti svoje ciljeve. U našoj školi su odlični uvjeti rada i možemo biti ponosni na rad naše škole, stoga budite sretni u svakom novom danu koji je pred vama – poručio je.

Ostali tekstovi iz rubrike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.